Somonul prăjit cu conopidă picantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 857 calorii, 79G de proteine, și 45g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $11.38 pe portie. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lămâie, căței de usturoi, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Somon ars cu conopidă prăjită, Conopidă Prăjită Întreagă Picantă, și Conopidă Prăjită Picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Adunați usturoiul, hamsiile (dacă folosiți) și fulgii de ardei roșu într-o grămadă. Folosind un cuțit de bucătari, tocați grosier; condimentează generos cu sare. Folosind partea plată a lamei cuțitului, amestecați amestecul într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.