Somon poșat cu sos de tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 3,75 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 242 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei, ceapă verde, iaurt și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor spectaculos de 86%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați somon poșat cu sos de tarhon, somon poșat cu tarhon și somon poșat cu bere cu maioneză de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați iaurtul, maioneza, ceapa, pătrunjelul, tarhonul, sarea și 1/8 linguriță de piper. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați bulionul, apa, sucul de lămâie, foaia de dafin și ardeiul rămas. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; adauga somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Acoperiți și braconați timp de 8-10 minute sau până când peștele este ferm și se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Scoateți din lichidul de braconaj.
5
Se serveste cu sos de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.