Somon portocaliu-ghimbir cu verde saut

Orange-ghimbir somon cu saut verdeturi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Somon pe verdeață cu pansament de var-ghimbir, Somon portocaliu cu spanac sotat, și Salată de verdeață și ierburi cu vinetă de ghimbir portocaliu.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, ghimbirul, zahărul brun și coaja de portocală într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați peștele și marinați 20 de minute (sau mai mult la frigider).
Scoateți peștele; rezervați marinada.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați peștele și gătiți 3 minute, fără a vă întoarce. Reduceți căldura la mediu, întoarceți peștele și acoperiți. Gatiti 3 minute sau pana cand sunt fierte.
Transferați pe o farfurie, acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Puneți tigaia la foc. Pentru a face glazură, turnați marinada în tigaie și aduceți la fierbere. Simmer 1 minut.
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Puneți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de busuioc, sare, piper, usturoi, spanac și 3 linguri de apă. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când spanacul este ofilit.
Transferați într-un castron și repetați cu busuiocul rămas, sarea, piperul, usturoiul, spanacul și apa.
Combinați cu alt spanac și aruncați cu ulei de susan.
Împărțiți verdele în 4 farfurii. Se acoperă cu somonul, se stropește cu glazură și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.