Somon Portocaliu Balsamic

Somon Portocaliu Balsamic
Somonul portocaliu Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 267 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,98 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, suc de portocale, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, Friptură de somon cu glazură portocalie-balsamică, și Sos Portocaliu-Balsamic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați coaja, oțetul, mierea și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se întinde peste somon. Puneți orice părți subțiri de somon sub fileuri pentru gătit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se pune într-o pungă Ziploc cu fermoar și abur, cu porțiuni mai groase spre marginile exterioare ale pungii. Sac de etanșare.
4
Cuptorul cu microunde la mare timp de 3-1/2 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu o furculiță. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde până la efectuarea testelor de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
5
Lăsați să stea 1 minut înainte de manipulare.
6
Între timp, pentru scufundarea sosului, combinați sucul de portocale,oțetul balsamic, mierea și sarea. Deschideți cu atenție sacul. Folosiți spatula pentru a scoate somonul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Garnisiți cu ceapă verde și felii de portocale, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8
Se servește cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate95
Revista