Somon Portocaliu
Somonul portocaliu este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 3 porții cu 575 calorii, 60g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $7.1 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de somon, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Somon Portocaliu, Somon Portocaliu, și Somon Teriyaki Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 sau grătarul la mediu.
Așezați pielea de pește cu fața în jos pe o foaie de folie de aluminiu. Sare și piperează-l după gust (stropind, în cazul meu).într-un castron separat, zestați portocala, apoi sucați-o în castron.
Adăugați mierea și uleiul de măsline și amestecați până când este bine combinat. Mierea este veche, încălziți amestecul timp de 10-15 secunde, astfel încât mierea să se topească suficient pentru a se combina cu celelalte ingrediente.Folosiți o perie de patiserie pentru a întinde sosul pe pește sau pur și simplu turnați-l peste pește și folosiți o perie de patiserie pentru a vă asigura că toate suprafețele sunt acoperite.Îndoiți folia de aluminiu pentru a crea un cort, lăsând loc pentru formarea aburului. Învață de la mine și pune folia de aluminiu într-un vas sigur pentru cuptor.
Coaceți-l la 350 / grătiți-l la mediu timp de aproximativ zece minute. Deschideți folia în acel moment și măriți focul pentru a fierbe peștele încă șapte minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.