Somon Pan-ars cu sos de ghimbir-Lime și arahide

Somon Pan-tocită cu sos de ghimbir-Lime și arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 466 calorii, 38g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chiles de păsări thailandeze, fileuri de somon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Pan Seared miere glazurate somon cu unt rumenit sos de tei – cel mai bun somon l-am mâncat vreodată, Somon Pan-tocit cu rosii Cherry " sos de ghimbir, și Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lămâie Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat. Gatiti fileurile de somon (2 bucati la un moment dat), pana cand sunt aurii si gata, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, in functie de grosime. Cu aproximativ 2 minute înainte de terminarea somonului, adăugați feliile de usturoi în ulei pentru a aroma peștele. (Dacă fileurile sunt groase, acoperiți și gătiți câteva minute mai mult.)
Scoateți somonul și usturoiul și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Combinați castravetele cu busuiocul într-un bol mic.
Așezați o cantitate mică de amestec de castraveți pe farfurii individuale. Aranjați fileul de somon deasupra și garnisiți cu amestecul de castraveți și presărați deasupra câteva bucăți de usturoi gătit.
Stropiți cu 2 linguri de sos de ghimbir-var, acoperiți cu arahide și serviți imediat.
Combinați usturoiul, ardeii iute, zahărul, ghimbirul, sosul de pește, sucul de lămâie și apa într-un bol mic și amestecați bine.
Lăsați aromele să se dezvolte punând sosul deoparte timp de 30 de minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.