Somon Pan-ars cu sos de ghimbir-Lime și arahide

Somon Pan-ars cu sos de ghimbir-Lime și arahide
Somon Pan-tocită cu sos de ghimbir-Lime și arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 466 calorii, 38g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați chiles de păsări thailandeze, fileuri de somon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Pan Seared miere glazurate somon cu unt rumenit sos de tei – cel mai bun somon l-am mâncat vreodată, Somon Pan-tocit cu rosii Cherry " sos de ghimbir, și Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lămâie Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat. Gatiti fileurile de somon (2 bucati la un moment dat), pana cand sunt aurii si gata, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte, in functie de grosime. Cu aproximativ 2 minute înainte de terminarea somonului, adăugați feliile de usturoi în ulei pentru a aroma peștele. (Dacă fileurile sunt groase, acoperiți și gătiți câteva minute mai mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți somonul și usturoiul și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Combinați castravetele cu busuiocul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați o cantitate mică de amestec de castraveți pe farfurii individuale. Aranjați fileul de somon deasupra și garnisiți cu amestecul de castraveți și presărați deasupra câteva bucăți de usturoi gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Stropiți cu 2 linguri de sos de ghimbir-var, acoperiți cu arahide și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
6
Combinați usturoiul, ardeii iute, zahărul, ghimbirul, sosul de pește, sucul de lămâie și apa într-un bol mic și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Lăsați aromele să se dezvolte punând sosul deoparte timp de 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista