Somon marinat la grătar cu Avocado și salsa de fructe de piatră
Somon marinat la grătar cu Avocado și salsa de fructe de piatră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 1013 calorii, 57G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 9,88 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați avocado, Kikkoman teriyaki takumi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare sunt Salsa Cu Fructe Sâmburoase, Somon la grătar cu salsa de Avocado, și Somon la grătar cu piersică la grătar și salsa de Avocado.
Instrucțiuni
1
Pentru salsa, aruncați ușor toate ingredientele cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Dientes De Ajo
2
Tăiați somonul în bucăți de 4 uncii. Marinați în usturoiul Kikkoman Teriyaki Takumi și sosul de ceapă verde timp de aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Usturoi
Somon
Sos
3
Preîncălziți grătarul timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Pat somon uscat, gratar ulei cu ulei de măsline, și grătar aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte până când fierte prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.