Somon la grătar peste salată caldă de fasole toscană
Somonul la grătar peste salata caldă de fasole toscană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 378 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, file de somon, Ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Cotlete De Miel Toscane La Grătar Cu Fasole Albă Caldă Provensal, Salată Caldă De Fasole Toscană, și Salată Caldă De Fasole Toscană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează somonul cu sarea și piperul negru.
Pulverizați grătarul cu spray-ul de gătit și încălziți grătarul la mediu-înalt. Grătiți somonul timp de 6 minute sau până când se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță, întorcând somonul o dată la jumătatea timpului de grătar.
Scoateți somonul de pe grătar, acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu.
Adăugați feniculul și gătiți timp de 5 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și gătiți și amestecați timp de 30 de secunde.
Se amestecă supa, apa și fasolea. Creșteți căldura la mediu-mare și încălziți la fierbere. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 minute.
Aranjați spanacul pe un platou. Puneți amestecul de fasole peste spanac. Se acoperă cu somonul.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.