Somon la grătar peste crupe de Cheddar
Rețeta somon la grătar peste crupe de Cheddar este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 4.62 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de smântână grea, frunze de mentă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Grătar-cotlet de porc frecat și crupe de Cheddar, Crupe De Creveți Și Cheddar, și Șuncă și grâu de Cheddar alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie, amestecați încet uruială, reveniți la foc mic și lăsați să gătească 10 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă brânza, untul, smântâna grea, slănina sfărâmată și sarea, după gust. Acoperiți și lăsați să stea în timp ce gătiți peștele.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Combinați sosul de grătar, sosul de friptură și cilantro și puneți deoparte până când este nevoie. Condimentează somonul cu sare și somon la grătar. (Gatiti la foc indirect Daca folositi gratar cu gaz.) Lăsați netulburat în primele 3 minute pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă pentru a preveni ruperea cărnii. Întoarceți fileurile și gătiți cealaltă parte în același mod.
Scoateți de pe foc, ungeți sosul și terminați aproximativ 2 până la 3 minute la cuptor.
Se toarna cateva crupe in centrul farfuriei, se adauga o bucata de somon si se presara cu menta.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.