Somon la grătar, mazăre Snap și salată de amestec de primăvară cu tăiței Chow Mein

Somon la grătar, mazăre Snap și salată de amestec de primăvară cu tăiței Chow Mein
Somonul la grătar, mazărea și salata de primăvară cu tăiței Chow Mein ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 589 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.8 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ulei de canolan, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Rețete similare includ Salată de pui la grătar cu morcovi și tăiței Chow Mein, Salată Delicioasă De Pui Asiatic Cu Tăiței Chow Mein, și Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou Pocat și vinetă cu coajă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Bateți împreună zahărul brun, sosul hoisin, sosul de soia și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos HoisinSos Hoisin
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Periați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți 8 până la 10 minute, rotind o dată sau până la coacerea dorită. Periați Generos ambele părți ale peștelui cu amestec de sos de soia; gătiți 30 de secunde suplimentare pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De SoiaSos De Soia
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Combinați amestecul de salată, mazărea din pungă și ardeiul gras roșu într-un castron mare. Aruncați cu vinetă asiatică, după gust. Împărțiți amestecul de salată pe 4 plăci mari. Se acoperă fiecare cu somon la grătar și se presară cu tăiței chow mein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Chiftele De Pui Vegetariene Congelate4 Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei RoșuArdei Roșu
Somon La GrătarSomon La Grătar
VinetăVinetă
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți împreună 1/4 cană de oțet de vin de orez, 3 linguri de ulei de canola, 2 lingurițe de ulei de susan, 2 lingurițe de sos de soia cu sodiu redus până la amestecare. Face aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De CanolaUlei De Canola
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista