Somon la grătar frecat de fenicul și mărar

Somon la grătar frecat de fenicul și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar frecat de fenicul și mărar. Această rețetă servește 8 și costă 5,41 USD pe porție. O porție conține 465 calorii, 43G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, piment de la vera, partea de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon la grătar frecat de fenicul și mărar, Somon prăjit cu fenicul și salsa de mărar, și Spice Frecat Somon La Gratar.

Instrucțiuni

1
Se macină fin semințele de fenicul în moara de condimente sau râșnița de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă următoarele 5 ingrediente.Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Periați ușor somonul pe ambele părți cu ulei de măsline. Frecați amestecul de condimente cu generozitate peste partea de carne a somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați somonul, cu pielea în sus, pe grătar; acoperiți și gătiți până când peștele este ușor mai ferm, aproximativ 8 minute. Glisați foaia de copt fără margini sub somon pentru a întoarce somonul fără a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați o altă foaie de copt fără margini deasupra somonului. Folosind ambele mâini, țineți ferm foile de copt împreună și inversați somonul; glisați somonul, carnea cu fața în sus, de pe foaia de copt și pe grătar. Acoperiți și grătiți până când sunt opace în centru, cu aproximativ 8 minute mai mult. Folosind o foaie de copt fără margini, scoateți somonul de pe grătar. Glisați ușor somonul, cu carnea în sus, pe platou și serviți.Căutați Pimentn de la Vera la magazinele de alimente specializate sau comandați-l de la La Tienda (888-472-1022; tienda.com) sau tabelul spaniol (206-682-2827; spanishtable.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Revista