Somon La Grătar Cu Zahăr Brun
Somonul la grătar cu zahăr brun este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 4,15 USD pe porție. O porție conține 383 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de zahăr brun ferm, cimbru, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon Picant De Zahăr Brun, Somon Glazurat Cu Zahăr Brun, și Zahăr brun și somon de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente. Frecați amestecul de condimente pe toate părțile somonului; lăsați să stea 10 minute.
Somon la grătar la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.