Somon la grătar cu unt de lămâie-mărar

Somon la grătar cu unt de lămâie-mărar
Somonul la grătar cu unt de lămâie-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 312 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de somon, mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon la grătar cu unt de mărar de lămâie, Somon cu unt de lămâie-mărar, și Somon la grătar cu unt de mărar.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, combinați untul, mărarul, coaja de lămâie și sucul de lămâie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
2
Când grătarul este încălzit, cu grijă grătar cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Așezați fileurile de somon, cu pielea în sus, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Acoperiți grătarul; gatiti 3 minute. Întoarceți pielea în jos; gătiți încă 8 până la 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Serviți somonul cu amestec de unt de lămâie-mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SomonSomon
LămâieLămâie
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista