Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie

Somon la grătar cu sos de mărar de lămâie
Somonul la grătar cu sos de mărar de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 253 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $3.17 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, buruieni de mărar, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Somon la grătar cu unt de mărar de lămâie, Somon la grătar cu unt de lămâie-mărar, și Somon de lămâie-mărar la grătar cu salată de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mic, amestecați toate ingredientele de marinadă, cu excepția somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
BolBol
2
În vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri), aranjați bucățile de somon cu pielea în sus într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Se toarnă marinada peste somon; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu folie de plastic; la frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Periați grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți somonul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
7
Așezați pielea cu fața în jos pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10-15 minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista