Somon la grătar cu Salsa proaspătă de porumb de afine

Rețeta somon la grătar cu porumb proaspăt de afine Salsan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 756 calorii. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, roșii, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon la grătar cu Salsa proaspătă de ananas, Pui marinat Curry și Kefir la grătar cu Salsa proaspătă de porumb, și Somon Lime & Cilantro cu porumb la grătar și Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați somonul cu chimen și sare și piper după gust. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Gatiti porumbul in apa clocotita aproximativ 5 minute, raciti, apoi taiati sâmburele din stiulete.
Combinați într-un castron cu roșiile, avocado, ardeii grași, coriandru, suc de lămâie, ulei și oțet. Dați la frigider până când este gata de servit.
Construiți un foc fierbinte de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz. Gatiti somonul, intorcand o data, pana cand este carbonizataproape înnegritla exterior și a atins gradul dorit de coacere în interior. Îmi place încă destul de suculent, care se învecinează cu rare.
Adăugați afinele în salsa, amestecându-le ușor, astfel încât să nu le mușcați. Condimentează cu sare și piper după gust.
Serviți somonul cu salsa cu lingură.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.