Somon la grătar cu Salsa proaspătă de porumb de afine

Somon la grătar cu Salsa proaspătă de porumb de afine
Rețeta somon la grătar cu porumb proaspăt de afine Salsan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 756 calorii. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, roșii, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon la grătar cu Salsa proaspătă de ananas, Pui marinat Curry și Kefir la grătar cu Salsa proaspătă de porumb, și Somon Lime & Cilantro cu porumb la grătar și Salsa de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați somonul cu chimen și sare și piper după gust. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
ChimenChimen
2
Gatiti porumbul in apa clocotita aproximativ 5 minute, raciti, apoi taiati sâmburele din stiulete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
3
Combinați într-un castron cu roșiile, avocado, ardeii grași, coriandru, suc de lămâie, ulei și oțet. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Construiți un foc fierbinte de cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz. Gatiti somonul, intorcand o data, pana cand este carbonizataproape înnegritla exterior și a atins gradul dorit de coacere în interior. Îmi place încă destul de suculent, care se învecinează cu rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Adăugați afinele în salsa, amestecându-le ușor, astfel încât să nu le mușcați. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
Serviți somonul cu salsa cu lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista