Somon la grătar cu mure-Cabernet Coulis
Somon la grătar cu mure-Cabernet Coulis este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sare și piper, cabernet Sauvignon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Blackberry Cabernet Granita, Mure și Cabernet Caipirinha, și Șerbet De Cabernet De Mure.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați vinul și 2 căni de fructe de pădure; se învârte până se curăță. Frecați amestecul de fructe de pădure printr - o strecurătoare fină într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri; aruncați reziduurile.
Adăugați șalotă, ghimbir și 2 linguri de zahăr. Aduceți amestecul de fructe de pădure la fierbere la foc mare și amestecați adesea până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și mai mult zahăr după gust (Vezi notele).
Clătiți somonul și uscați-l. Înfășurați benzi de burtă de pește în centrul fripturilor și fixați fiecare porție cu o frigăruie mică (cum ar fi tipul folosit pentru strângerea curcanilor).
Așezați somonul pe un grătar uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pestele, rotind o data, pana cand este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 7 pana la 10 minute.
Puneți o friptură de somon pe fiecare dintre cele 6 farfurii calde (îndepărtați frigarui dacă doriți). Lingură coulis de fructe de pădure (dacă este rece, amestecați la foc mare până se încălzește, aproximativ 1 minut) în mod egal peste fripturi.
Garnisiți cu restul de 1/2 cană de fructe de pădure întregi; adăugați sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.