Somon la grătar cu maioneză Wasabi
O porție conține 37 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul la grătar cu maioneză Wasabi ar putea fi un super fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, oțet de vin, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir, Fripturi De Somon Cu Maioneză Wasabi, și Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Se amestecă sosul de soia, oțetul, uleiul și ghimbirulrădăcină într-un recipient mic de mică adâncime.
Așezați somonul în amestec, cu pielea în sus.
Lăsați să stea 10 minute.
Acoperiți și grătați somonul, cu pielea în jos, la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 12 minute, perindând o dată cu marinată, până când somonul se fulgează ușor cu furculița.
Pentru a servi, întindeți maioneza pe biscuiți; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de somon în fulgi, maioneză suplimentară și ceapă verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.