Somon la grătar cu maioneză Wasabi

Somon la grătar cu maioneză Wasabi
O porție conține 37 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 99 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul la grătar cu maioneză Wasabi ar putea fi un super fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, oțet de vin, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon la grătar cu maioneză Wasabi-ghimbir, Fripturi De Somon Cu Maioneză Wasabi, și Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se amestecă sosul de soia, oțetul, uleiul și ghimbirulrădăcină într-un recipient mic de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați somonul în amestec, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Acoperiți și grătați somonul, cu pielea în jos, la 4 până la 6 inci de la foc mediu 10 până la 12 minute, perindând o dată cu marinată, până când somonul se fulgează ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Pentru a servi, întindeți maioneza pe biscuiți; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de somon în fulgi, maioneză suplimentară și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MaionezăMaioneză
Pentru LegarePentru Legare
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista