Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 792 calorii, 73G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, fasole, sare de mare grosieră plus suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette, și Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, usturoi presat, coajă de lămâie, cimbru și 1/2 linguriță de sare de mare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați peștele,cu pielea în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
3
Brushmarinade peste partea de sus și laturile de pește. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adauga ceapa, telina, rosii, ardei iute, și tocatusturoi. Saut până când legumele sunt doar moi,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
6
Se amestecă în fasole neagră șicumină. Reduceți căldura la mediu și gătițipână când aromele se amestecă, amestecând ocazional,aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu maresare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
7
Pulverizați grătar cu spray antiaderentși pregătiți grătar (foc mediu-mare).Aranjați pește, cu pielea în sus, pe raft; sprayskin. Pește la grătar 4 până la 5 minute; întoarce-te.Grătiți până când peștele este doar opac în centru, cu aproximativ3 minute mai mult, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Reîncălziți fasolea cu 1/4 cană de apăpeste foc mediu; se amestecă în coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Toppinguri, Opționale
9
Așezați 1/2 cană de fasole pe fiecare farfurie; top cu pește și păpușă de maioneză Piment d ' Espelette; garnisiți cu frunze de coriandru.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.