Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 792 calorii, 73G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.69 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, fasole, sare de mare grosieră plus suplimentar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette, și Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană de ulei de măsline, usturoi presat, coajă de lămâie, cimbru și 1/2 linguriță de sare de mare într-un castron mic.
Așezați peștele,cu pielea în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Brushmarinade peste partea de sus și laturile de pește. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline în greletigaie mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa, telina, rosii, ardei iute, și tocatusturoi. Saut până când legumele sunt doar moi,aproximativ 5 minute.
Se amestecă în fasole neagră șicumină. Reduceți căldura la mediu și gătițipână când aromele se amestecă, amestecând ocazional,aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu maresare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.
Pulverizați grătar cu spray antiaderentși pregătiți grătar (foc mediu-mare).Aranjați pește, cu pielea în sus, pe raft; sprayskin. Pește la grătar 4 până la 5 minute; întoarce-te.Grătiți până când peștele este doar opac în centru, cu aproximativ3 minute mai mult, în funcție de grosime.
Reîncălziți fasolea cu 1/4 cană de apăpeste foc mediu; se amestecă în coriandru tocat.
Așezați 1/2 cană de fasole pe fiecare farfurie; top cu pește și păpușă de maioneză Piment d ' Espelette; garnisiți cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.