Somon La Grătar

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 487 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,42 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 63 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este super. Încercați Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpată cu legume la grătar, și Somon La Grătar Cu Sos Teriyaki De Casă Și Scallions La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa verde, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul, sarea, piperul negru și praful de usturoi într-un bol mic. Puneți deoparte 1/4 cană de marinată.
Puneți somonul într-un vas puțin adânc și turnați marinada rămasă deasupra. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute.
Scoateți somonul și aruncați marinada folosită.
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Așezați somonul pe partea de piele a grătarului preîncălzit în jos. Gatiti, batand ocazional cu marinata rezervata, pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, 15-20 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.