Somon la cuptor și ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul și ouăle coapte. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. O porție conține 243 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de rulouri cruste, arpagic, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 475 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ouă Coapte Grecești Și Somon, Ouă Coapte Cu Somon Afumat, Rucola Și Manchego, și Ouă coapte cu somon afumat, rucola și Manchego.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Tăiați partea superioară a fiecărei role, apoi îndepărtați ușor pâinea din interior până când există o gaură suficient de mare pentru a găzdui o felie de somon și un ou. Aranjați rulourile pe o foaie de copt, rezervând blaturile. (Dacă doriți, bateți mijlocul în firimituri și păstrați-l la congelator pentru o altă rețetă.)
Ungeți interiorul și marginile rulourilor cu puțin unt topit, apoi aranjați o felie de somon în interiorul fiecăruia. Crack un ou în fiecare și sezon.
Coaceți timp de 10-15 minute sau până când ouăle sunt fierte după bunul plac. Împrăștiați cu arpagic tăiat. Prăjiți blaturile, periați cu untul rămas, apoi tăiați-le în soldați și folosiți-le pentru a se înmuia în ouă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.