Somon La Cuptor Zesty

Somon La Cuptor Zesty
Somonul copt Zesty ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 255 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de file de somon, piper de lămâie, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Burgeri De Somon Zesty, Somon Balsamic Zesty, și Somon Ars Portocaliu Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați peștele, cu pielea în jos, într-un vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Combinați 2 linguri de ceapă verde și următoarele 5 ingrediente; se întinde uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
5
Coaceți încă 2 minute sau până când sosul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți imediat. Dacă doriți, presărați cu ceapă verde tocată suplimentară și garnisiți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pană De LămâiePană De Lămâie
7
Bacsis: deoarece are un conținut mai mare de grăsimi decât multe alte tipuri de pește, somonul rămâne umed și aromat, chiar dacă este ușor exagerat. Este o alegere excelentă dacă nu sunteți obișnuiți să gătiți pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista