Somon la cuptor cu sos de măsline Picholine

Somon la cuptor cu sos de măsline Picholine
Somonul la cuptor cu sos de măsline Picholine este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 551 calorii, 47G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper proaspăt măcinat, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu sos de ulei de măsline pătrunjel, Somon La Cuptor, și Somon La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 inci la foc mare, fierbeți usturoiul și șalota în vermut până când amestecul este redus cu aproximativ jumătate, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați bulion și aduceți la fierbere din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
Adăugați smântână, măsline și cimbru tocat. Se fierbe, amestecând ocazional, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri și se reduce la aproximativ 1 1/4 căni, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
5
Clătiți fileul de somon și uscați-l. Cu pensete, scoateți oasele pinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
6
Așezați fileul într - o tigaie cu unt de 12 pe 17 inci. Punctați fileul cu unt, stropiți cu vin și presărați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8
Coaceți într-un cuptor de 400 până când somonul este abia opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 13 până la 18 minute. Glisați somonul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Dacă sosul este rece, amestecați la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Stropiți peștele cu o parte din sos; serviți restul pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Garnisiți peștele cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Asocierea vinului: un alb cu fructe înainte și acid bun la final, cum ar fi un Oregon Pinot Gris-ne-a plăcut Willa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Kenzie și Adelsheim, ambele din 2003--sau un burgund alb mineral francez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burgundia AlbăBurgundia Albă

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista