Somon Keta sălbatic din Alaska fiert la foc mic în lapte de cocos

Somonul Keta sălbatic din Alaska fiert în lapte de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1062 calorii, 48G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de kaffir, ulei de canolan, orez cald și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați pentru supa de lapte de cocos cu somon sălbatic și Kale, Sandvișuri Cu Somon Sălbatic Din Alaska, și File De Somon Sălbatic Din Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileul de pește și uscați-l. cu prosoape de hârtie.
Tăiați-l în bucăți de 2 inci.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez cu un capac setat la foc mediu-mare până când strălucește și aproape fumează.
Adăugați pielea de pește în jos în oală și gătiți, până când pielea este foarte crocantă și se eliberează din oală. Nu fi tentat să miști peștele până nu se eliberează. Coborâți focul la mediu, întoarceți peștele și gătiți încă 2 sau 3 minute. Nu trebuie să fie gătit până la capăt în acest moment. Mutați peștele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge, cu pielea în sus. În timp ce tigaia este încă caldă, ștergeți cu atenție excesul de ulei din oală folosind un tampon suficient de mare de prosoape de hârtie pentru a vă proteja mâinile de ardere.
Puneți peștele scurs înapoi în tigaie, cu pielea în sus.
Adăugați usturoiul, roșiile tocate, pasta de curry, laptele de cocos, frunza de kaffir, sare și piper. Acoperiți și fierbeți 20 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.