Somonul glazurat cu ghimbir proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $ 4.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, file de somon, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon Glazurat Cu Ghimbir, Somon Glazurat Cu Soia De Ghimbir, și Miso-Somon Glazurat Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine. Puneți deoparte 1/4 cană de amestec.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Înveliți peștele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Pește
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte; adăugați pește. Lingură 2 lingurițe amestec de suc de portocale peste fiecare file; gatiti 4 minute. Întoarceți peștele și lingurați încă 2 lingurițe de amestec de suc de portocale peste fiecare file; gătiți 3 până la 4 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1/4 cană rezervată amestec de suc de portocale în tigaie; așezați la foc mediu, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 30 de secunde sau pana cand sosul este usor gros. Puneți sosul peste pește.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.