Somon Glazurat Cu Edamame
Somonul glazurat cu Edamame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 265 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. Un amestec de sos de soia, oțet de orez condimentat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Somon Glazurat Cu Edamame, Salată de paste cu somon și Edamame, și Miere de soia somon la gratar cu Edamame pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți broilerul.
Combinați primele 5 ingrediente (prin zahăr brun) într-un castron.
Așezați un strat de folie de aluminiu pe o foaie de copt sau o tigaie pentru broiler și acoperiți cu spray de gătit.
Puneți somonul pe folie și periați cu jumătate de glazură de soia. Se fierbe 3 minute; scoateți din cuptor și periați cu glazura rămasă. Se fierbe încă 3 minute sau până când somonul este fulgi.
Combinați miso, mirin și suc de portocale într-un blender. Se fierbe edamame în apă ușor sărată timp de 34 de minute sau până se înmoaie; scurgeți, rezervând 4 linguri de lichid de gătit.
Adăugați edamame, apă rezervată și sare în blender; puls. Aranjați 1/3 cană pură pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu 1 bucată de somon și se strecoară cu 1/4 linguriță glazură de soia din foaia de copt.
Garnisiți cu coajă de portocală.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi Meyer coapte. Simt gura este clare și reținut cu mineralitate clar și puritatea de fructe. Bogat, elegant și frumos echilibrat.