Somon Glazurat Cu Chili-Usturoi

Somon Glazurat Cu Chili-Usturoi
Somonul glazurat cu Chili-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 274 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de chili, marmeladă de portocale cu conținut scăzut de zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Glazurat Cu Chili, Dulce Chili Portocaliu Glazurate Somon, și Asiatice Pesto Umplute Chili Glazurate Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; periați jumătate din amestecul de sos de chili peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe peștele 5 minute; periați cu amestecul de sos de chili rămas. Se fierbe încă 2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Sos De ChiliSos De Chili
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista