Somon glazurat cu arțar cu castraveți murați
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul glazurat cu arțar cu castraveți murați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână file de somon, muștar granulat, bulb de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hoisin-burgeri de somon glazurați cu castraveți murați, Miso-biban de mare glazurat cu fasole asiatică și castraveți murați, și Mousse De Somon Cu Ceapă Roșie Murată Și Castraveți.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și zahărul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Simmer 5 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Adăugați castraveți și ceapă. Se răcește la temperatura camerei, amestecând, 25 de minute.
Scoateți legumele cu o lingură pliată; așezați într-un bol.
Adăugați fenicul și uleiul de măsline, aruncând pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie superficială cu folie; înveliți ușor cu spray de gătit cu ulei de măsline. Aranjați somonul într-un singur strat pe tigaie.
Combinați siropul de arțar și ingredientele rămase; răspândit pe somon. Fierbeți somonul timp de 6 minute sau până când tocmai ați fiert. Porție în 4 porții. Împărțiți salata între 4 farfurii; deasupra cu somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.