Somon Gingered peste orez negru cu Bok Choy

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul Gingered peste orezul negru cu Bok Choy. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $ 4.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 676 calorii. Dacă aveți la îndemână baby bok choy, ulei de măsline, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Somon Asiatic crocant cu bok Choy și tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, aduceți orezul, sarea și 2 căni de apă la fiert la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți până când apa s-a absorbit, 40 până la 45 de minute. Fluff și pus deoparte.
Într-un castron, amestecați sosul de soia, ghimbirul, siropul de arțar, oțetul și Mirina.
Când orezul mai are 15 minute de gătit, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Saut shallot timp de 1 minut. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați bok choy; gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte.
Transferați bok choy pe o farfurie. Ștergeți tava curată.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Adăugați somon și jumătate din amestecul de soia-ghimbir. Gatiti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe farfurie cu bok choy. Amestecul cald de soia-ghimbir rămas în tigaie la foc mediu.
Împărțiți orezul între 2 farfurii. Sus cu somon și bok choy.
Se presară cu semințe de susan și scallions.
Stropiți cu sos încălzit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.