Somonul fript cu crustă de plante este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 498 calorii. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon Fript Cu Glazură De Muștar Din Plante, Somon Cu Crustă De Ierburi, și Somon Simplu Cu Crustă De Plante.
Instrucțiuni
1
Condimentează fileurile de somon cu sare kosher. Tapetați o foaie de copt cu folie și periați ușor cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2
Preîncălziți broilerul cuptorului la înălțime și setați grătarul cuptorului la aproximativ 8 inci de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Procesați usturoiul, tarhonul și pătrunjelul într-un blender sau mortar și pistil pentru a forma o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă maioneza, muștarul Dijon, sucul de lămâie și ardeiul cayenne în pasta de usturoi până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pulpă De Miel, Cu Os
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5
Așezați fileurile de somon cu pielea în jos pe foaia de copt. Lingura planta răspândit peste partea de sus și părțile laterale ale fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Gatiti sub broilerul preincalzit pana cand fileurile sunt bine rumenite, aproximativ 5 minute. Opriți broilerul și rotiți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți până când temperatura internă a somonului este de 130 de grade F (55 de grade C) și fulgii de somon ușor cu o furculiță, aproximativ 3 până la 4 minute.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.