Fript Bacon-Basted somon cu sos de ciuperci-stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 483 calorii, 44G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $6.12 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de slănină, ciuperci, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii, Somon Fript Cu Fasole Albă, Kale & Bacon Rago Aprox. T, și Se Amestecă Prăji Maitake Ciuperci & Carne De Vită Cu Sos De Stridii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Condimentați ușor fileurile de somon cu sare și piper. Înfășurați 3 felii de slănină transversal în jurul fiecărui file de somon, distanțând feliile la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Somon
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Așezați fileurile de somon într-o tigaie medie de prăjire și fierbeți peștele la 6 inci de la foc timp de aproximativ 13 minute, schimbând tigaia la jumătatea drumului sau până când fileurile de somon sunt doar fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți bucățile de slănină la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor și ușor crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 lingurițe de grăsime de slănină și se reduce focul la moderat ridicat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
5
Adăugați ciupercile în tigaie și sotati-le până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat și amestecați pătrunjelul tocat, 2 linguri de arpagic tocat și usturoiul tocat. Gatiti pana cand usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un castron mic, bateți apa fierbinte cu sosul de stridii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se adaugă în ciuperci și se gătește la foc moderat, amestecând, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă nucșoara, apoi se amestecă untul și se gătește până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Scoateți sosul de ciuperci de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Scoateți fâșiile de slănină din fileurile de somon și tăiați fiecare file în 3 bucăți. Păstrați feliile de slănină friptă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Transferați somonul într-un platou mare. Puneți sosul de ciuperci peste pește, garnisiți cu restul de 2 linguri de arpagic tocat și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.