Somon fiert în folie cu mărar și maioneză de avocado

Somon fiert în folie cu mărar și maioneză de avocado
Somonul poșat în folie cu mărar și maioneză de avocado necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă $ 8.65 pe portie. O porție conține 755 calorii, 71G de proteine, și 47G de grăsime. 182 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mărar, avocado, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Rețete similare sunt Somon fiert în folie cu maioneză herby, Somon de mărar de lămâie în folie, și Somon Ușor Braconat Cu Mărar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți somonul pe o foaie mare de folie extra-lată unsă (acest lucru îl va împiedica să se lipească mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Puneți ceapa, frunzele de dafin și jumătate de mărar în cavitatea corpului, lingurați peste vin, condimentați cu sare și piper negru, apoi aduceți ușor folia în jurul somonului și sigilați bine pentru a face un colet. Ridicați pe o tavă de copt, apoi coaceți timp de 2 ore. Luați din cuptor, apoi lăsați să se răcească timp de aproximativ 10 minute, încă în parcela sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Între timp, bateți carnea din avocado (cu un blender de mână sau într-un robot de bucătărie) cu maioneză, suc de lămâie, coajă și condimente. Sfat într-un castron. Se toacă mărarul rămas, se amestecă cu castravetele, apoi se transferă într-un bol de servire. Se răcește până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Imersiune BlenderImersiune Blender
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Desfaceți somonul, apoi îndepărtați pielea și aripioarele. Personal, nu iau pielea de pe fundul peștelui dacă servesc somonul cald, deoarece riscați să spargeți peștele în timp ce îl întoarceți. Este mai robust când este rece, așa că în acest caz îndepărtați pielea de pe ambele părți. Puteți lăsa capul pornit sau decola în această etapă. Ridicați cu grijă pe un platou, apoi garnisiți cu năsturel, castraveți, pene de lămâie și mărar, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Pentru a servi, scoateți peștele în fileuri groase. Când tot peștele a ieșit din fileul de sus, îndepărtați aroma de ceapă și ierburi, îndepărtați oasele, apoi îndepărtați porțiuni din fileul de jos, lăsând pielea în urmă. Mănâncă cu maioneză de avocado, cartofi noi cu unt cald și salate sau fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate67
Revista