Somon fiert în folie cu mărar și maioneză de avocado

Somon fiert în folie cu mărar și maioneză de avocado
Somonul poșat în folie cu mărar și maioneză de avocado necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă $ 8.65 pe portie. O porție conține 755 calorii, 71G de proteine, și 47G de grăsime. 182 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână mărar, avocado, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Rețete similare sunt Somon fiert în folie cu maioneză herby, Somon de mărar de lămâie în folie, și Somon Ușor Braconat Cu Mărar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 150C / ventilator 130C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți somonul pe o foaie mare de folie extra-lată unsă (acest lucru îl va împiedica să se lipească mai târziu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Puneți ceapa, frunzele de dafin și jumătate de mărar în cavitatea corpului, lingurați peste vin, condimentați cu sare și piper negru, apoi aduceți ușor folia în jurul somonului și sigilați bine pentru a face un colet. Ridicați pe o tavă de copt, apoi coaceți timp de 2 ore. Luați din cuptor, apoi lăsați să se răcească timp de aproximativ 10 minute, încă în parcela sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Între timp, bateți carnea din avocado (cu un blender de mână sau într-un robot de bucătărie) cu maioneză, suc de lămâie, coajă și condimente. Sfat într-un castron. Se toacă mărarul rămas, se amestecă cu castravetele, apoi se transferă într-un bol de servire. Se răcește până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sezonul GoyaSezonul Goya
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Imersiune BlenderImersiune Blender
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Desfaceți somonul, apoi îndepărtați pielea și aripioarele. Personal, nu iau pielea de pe fundul peștelui dacă servesc somonul cald, deoarece riscați să spargeți peștele în timp ce îl întoarceți. Este mai robust când este rece, așa că în acest caz îndepărtați pielea de pe ambele părți. Puteți lăsa capul pornit sau decola în această etapă. Ridicați cu grijă pe un platou, apoi garnisiți cu năsturel, castraveți, pene de lămâie și mărar, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Pentru a servi, scoateți peștele în fileuri groase. Când tot peștele a ieșit din fileul de sus, îndepărtați aroma de ceapă și ierburi, îndepărtați oasele, apoi îndepărtați porțiuni din fileul de jos, lăsând pielea în urmă. Mănâncă cu maioneză de avocado, cartofi noi cu unt cald și salate sau fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate67
Revista