Somon fiert cu Salsa Verde

Somonul fiert cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline extravirgin, pudră de coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Somon ușor braconat cu salsa verde, Piept de vită braconat cu Salsa Verde, și Somon cu salsa verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 250 de grade F (120 C).
Tăiați o bucată mare de folie care este de aproximativ patru ori lățimea fileului de somon și cu câțiva centimetri mai lungă. Dacă folia dvs. nu este suficient de lungă, poate fi necesar să uniți câteva foi împreună, căptușind marginile în sus și împăturindu-le de câteva ori. Scalați și dezosați fileul și apoi folosiți prosoape de hârtie uscați suprafața peștelui. Frecați 2 linguri de ulei de măsline pe ambele părți ale somonului și așezați somonul cu pielea în jos pe folie.Frecați cei 4 căței de usturoi ras și presărați coaja de lămâie, pudra de coriandru, 1/2 linguriță de sare și piper. Îndoiți folia de aluminiu în sus și peste somon și sigilați partea superioară prin plierea marginii superioare de 3 sau 4 ori. Îndoiți partea stângă și dreaptă a foliei de 3 sau 4 ori pentru a face un pachet și așezați pachetul pe o foaie de copt.
Coaceți somonul timp de 25-30 min sau până când termometrul citește 135 F (57 C). Pentru a face sosul, adăugați coriandru, pătrunjel cu frunze plate, 1/4 cană de ulei de măsline, 3 linguri de suc de lămâie, 1 cățel de usturoi, 1/2 linguriță de sare și piper alb într-un mic robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted.
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime, apoi îndepărtați groapa și curățați-o.
Tăiați avocado în cuburi de 1/2 " și apoi aruncați cu puțin suc de lămâie pentru a nu se oxida. Pentru a servi somonul, îl puteți desface și tăia în porții sau îl puteți transfera întreg pe un platou de servire.
Stropiți puțin sos pe și în jurul somonului și împrăștiați avocado deasupra.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.