Somon fiert cu Chimichurri

Somonul pocat cu Chimichurri este o rețetă latino-americană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Un amestec de frunze de dafin, morcov, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon pocat cu Chimichurri și cuscus perlat:, Frigarui De Somon Chimichurri, și Sandvișuri de somon cu maioneză Chimichurri.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare, aduceți primele nouă ingrediente la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute. Tulpina, rezervând lichid (aruncați legumele și condimentele).
Întoarceți lichidul în tigaie și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; adăugați somon. Braconaj, neacoperit, timp de 8-10 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, oțetul și uleiul. Se amestecă ceapa, pătrunjelul, usturoiul, piperul și cayenne.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.