Somon fiert cu castravete Raita

Somon fiert cu castravete Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați somonul fiert cu Raitan de castraveți. Acest curs principal are 495 calorii, 50g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru $ 7.26 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcov, piper proaspăt măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon marocan cu castravete Raita, castravete raita | cum se face castravete raita / raita s, și Somon Fiert Cu Sos De Castravete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare adâncă, combinați apa, vinul, oțetul, ceapa, morcovul, pătrunjelul, cimbrul, boabele de piper, frunzele de dafin și 2 1/4 lingurițe de sare. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-un vas mediu de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați castravetele și sarea de linguriță rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați să stea 10 minute. Cu mâinile, stoarceți castravetele și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4
Puneți castravetele înapoi în castron și adăugați iaurtul, usturoiul, menta și piperul măcinat. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați peștele în lichidul din tigaie și aduceți-l înapoi la foc mic. Simmer, parțial acoperit, până când peștele este abia terminat (ar trebui să fie încă translucid în centru), aproximativ 4 minute pentru un file gros de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați peștele să stea în lichid timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Transferați pe plăci și, dacă doriți, îndepărtați pielea.
8
Serviți somonul cald sau la temperatura camerei. Se acoperă cu raita și apoi se presară raita cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
RaitaRaita
9
Recomandare de vin: pentru a se potrivi cu aciditatea iaurtului și bogăția peștilor, căutați un alb care îmbină aciditatea crocantă cu corpul bun. Încercați un pinot gris din Oregon sau un sauvignon blanc din Noua Zeelandă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista