Somon dulce vindecat și afumat al câinilor auto
Somonul dulce vindecat și afumat al câinilor auto ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 434 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, așchii de lemn mesquite, file de somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon dulce vindecat și afumat al câinilor auto, Cidru De Mere Somon Afumat Vindecat, și Somon afumat și vindecat cu coajă de portocală.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sare, 1 cană zahăr brun, 3 linguri praf de usturoi, 3 linguri praf de ceapă, 1 lingură sărată, 2 lingurițe tarhon uscat și toată buruiana de mărar.
Clătiți somonul și uscați-l. Puneți somonul, pielea în jos, într-o tigaie de prăjire de 11 x 17 inci căptușită cu folie de plastic.
Răspândiți uniform amestecul de sare peste carnea de somon. Acoperiți și răciți 3 ore.
Clătiți peștele sub apă rece și uscați-l. Set file, pielea în jos, pe o foaie mare de folie; taie folie pentru a se potrivi contur de pește.
Lăsați peștele să stea până când carnea este lipicioasă la atingere, 20 până la 30 de minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de zahăr brun, restul de 1 1/2 lingurițe fiecare pudră de usturoi și pudră de ceapă și restul de 1/2 linguriță fiecare sărată și tarhon.
Dacă folosiți cărbune, puneți 50 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac și aprindeți; dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți căldura la mare și închideți capacul.
Se toarnă suficientă apă caldă peste așchii de lemn într-un castron pentru a le face să plutească; lăsați să se înmoaie cel puțin 15 minute.
Când cărbunii sunt punctați cu cenușă cenușie, în aproximativ 20 de minute, împingeți jumătate pe fiecare parte a firegrate.
Scurgeți așchii de lemn și împrăștiați jumătate pe fiecare movilă de cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, reglați căldura indirectă; puneți așchii scurse într-o tigaie din folie și puneți direct pe foc.
Acoperiți grătarul și încălziți până când chipsurile încep să mocnească, aproximativ 10 minute. Setați grătarul la 4 până la 6 inci deasupra grătarului de foc.
Așezați somonul pe folie în centrul grătarului (nu direct la foc).
Presărați amestecul de zahăr uniform peste pește.
Acoperiți grătarul și gătiți somonul până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți ajunge la 140, 20 până la 25 de minute.
Folosind două spatule largi, glisați fileul cu folie pe o foaie de copt fără margini, apoi transferați de pe foaie pe un platou. Puneți marginile foliei sub file.
Se servește fierbinte sau rece.