Somon de susan cu ceapă verde și lămâie

Somonul de susan cu ceapă verde și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 364 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, unt, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan negru, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Tahini Cu Miere Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Rădăcină de Lotus prăjită cu susan și ceapă verde, Supă de tăiței de pui chinezesc cu susan și ceapă verde, și Somon Cu Ghimbir Și Ceapă Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați somonul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Combinați semințele de susan și 3/8 linguriță de sare; presărați uniform pe părțile de carne ale fileurilor, apăsând ușor în pește.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ulei în tigaie; vârtej.
Adăugați ceapa verde; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați felii de lămâie; gatiti 2 minute.
Presărați amestecul de ceapă verde cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Așezați rucola într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de ceapă verde în castron cu rucola; aruncă. Împărțiți amestecul de rucola uniform între porții.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.