Somon De Susan
Somonul de susan este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 257 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos de soia, fileuri de somon, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Somon De Susan, Somon De Susan, și Susan-Somon De Soia.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia și uleiul de susan.
Periați amestecul uniform peste fileuri.
Presărați semințe de susan peste 1 parte a fileurilor.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare.
Adăugați somon; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la Crema Russian River Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.