Somon de scândură de cedru la grătar cu sos de șofran cu piper galben
Somon de scândură de cedru la grătar cu sos de șofran de ardei galben necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 4 și costă 4,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 35g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână scânduri de cedru de 12 pe 12 inci, oțet de vin de orez, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 82%. Rețete similare sunt Somon De Cedru La Grătar, Scândură De Cedru-Somon La Grătar, și Somon De Scândură De Cedru La Grătar.
Instrucțiuni
Scoateți scândurile din apă și puneți-le pe grătar până la cald. Pregătiți 4 foi de folie de aluminiu tăiate în foi de 16 x 16 inci.
Scoateți scândurile cu clești și așezați 1 scândură în centrul fiecărei bucăți de folie.
Ungeți somonul pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Înfășurați aluminiul în jurul somonului, reveniți la grătar și gătiți timp de aproximativ 10 minute sau până la o coacere medie.
Scoateți fiecare file de pe scândură și stropiți cu sosul.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați ardeii, oțetul, usturoiul, șofranul, mierea și muștarul și amestecați 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!