Somon de oraș mare cu sos Martini
Somonul de oraș mare cu sos Martini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 443 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fructe de ienupăr, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Somon de oraș mare cu sos Martini, Fata Orașului " Brown City Jambalaya, și Sos De Grătar Din Kansas City pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fiecare bucată de somon cu sare și piper și presară puțin pătrunjel tocat. În cazul în care saut este încălzit, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă și gătiți peștele, aproximativ 3 minute pe prima parte, apoi aproximativ 2 minute pe a doua parte pentru a obține o temperatură medie-rară. (Măriți timpul de gătit cu aproximativ 90 de secunde pe fiecare parte dacă doriți ca somonul să fie gătit.) De asemenea, puteți grăta sau fierbe somonul, după dorință.
Puneți sosul Martini peste (sau alături) somonul gătit și serviți imediat. Acest somon este delicios cu cartofi noi fierți sau orez.
Așezați șalotele, ginul, vermutul, boabele de ienupăr și boabele de piper verde într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți până se reduce la aproximativ 3 linguri de lichid.
Adăugați crema și reduceți la 1/4 cană.
Se strecoară și se readuce lichidul în cratiță (se aruncă solidele).
Adăugați măslinele și condimentați după gust cu suc de lămâie, sare și puțin piper. Acoperiți și păstrați cald în timp ce pregătiți somonul.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Crescent City Cooking de Susan Spicer și Paula Disbrowe. Drepturi de autor (c) 2007 de Susan Spicer și Paula Disbrowe. Publicat de Knopf.Susan Spicer s-a născut în Key West, Florida, și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate.Paula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.