Somon De Mărar-Tarhon

Somonul de mărar-tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 274 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mărar, parmezan, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Somon cu sos de cremă de mărar de tarhon, Somon prăjit lent cu usturoi, mărar, pătrunjel, tarhon și lămâie, și Salată de cartofi roșii cu mărar și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pregătiți un vas de copt din sticlă prin pulverizare cu spray de gătit antiaderent.
Amestecați iaurtul, maioneza, sucul de lămâie, tarhonul, mărarul, mozzarella și parmezanul într-un castron mic.
Așezați fileurile de pește în vasul de copt pregătit și întindeți uniform cu amestecul de brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.