Somon De Ghimbir De Soia
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete în cutia de rețete, somonul de ghimbir de soia ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 289 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, file de somon, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 199 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 93%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon De Ghimbir De Soia, Somon de soia-ghimbir, și Somon De Soia De Ghimbir.
Instrucțiuni
Frecați somonul cu aproximativ 1 lingură de zahăr brun. Se presară ușor cu piper de lămâie și praf de usturoi; frecați condimentele în pește.
Într-o cratiță mică setată la foc mediu, se toarnă sos de soia și ulei de măsline. Se amestecă ghimbirul și zahărul brun rămas, ardeiul de lămâie și praful de usturoi. Se aduce la foc mic, amestecând continuu până când zahărul s-a dizolvat.
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de portocale.
Puneți peștele și marinada într-o pungă de plastic resigilabilă, sigilați și refrigerați peste noapte sau timp de cel puțin 3 ore.
Așezați peștele într-o tigaie căptușită cu folie. Rezervă marinada.
Fierbeți peștele cu pielea în sus, 2 minute.
Scoateți din cuptor, scoateți pielea cu clești. Ungeți cu marinată, reveniți la cuptor și fierbeți încă 2 minute. Întoarceți peștele și fierbeți până când peștele se fulgi ușor, aproximativ 4 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.