Somon cu verdeață și ciuperci Shiitake
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul cu verdeață și ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 446 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.02 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți somon jupuit, usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ RAPID ȘI UȘOR: SOMON DE SUSAN SLAB CU VERDEAȚĂ DE GHIMBIR-USTUROI ȘI CIUPERCI SHIITAKE, Saut De Verdeturi De Iarna Si Ciuperci Shiitake, și Saut De Verdeturi De Iarna Si Ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă sau într-o tavă la foc mediu-mare adăugați somon și gătiți timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte, răsturnând cu o spatulă. În timp ce somonul se gătește, într-o tigaie mare rece, adăugați 2 linguri ulei și usturoi, apoi porniți tigaia pentru a proteja usturoiul de ardere.
Adăugați ciuperci feliate și tulpini bok choy, amestecând constant timp de 1 minut. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute.
Scoateți capacul și adăugați frunzele bok choy, sosul de soia, uleiul de susan și continuați să gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când frunzele s-au ofilit.
Strângeți ciupercile și verdele pe o farfurie cu somonul. Condimentează cu sare și piper și servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.