Somon cu sos Romesco deconstruit

Rețeta somon cu sos Romesco deconstruit ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 640 calorii, 40g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de roșii, sare și piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Frigarui de somon cu sos Romesco, Frigarui de somon si scoici cu sos Romesco, și Somon la grătar cu sos Romesco spaniol – 7 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade. Sub un broiler sau peste o flacără deschisă, prăjiți ardeii până când pielea este veziculată și înnegrită pe toate părțile, apoi transferați într-un castron și acoperiți timp de 15 minute pentru a permite pielii să se aburească și să se slăbească. Cojiți piei, îndepărtați semințele și tăiați-le în bucăți de 1/4 inch.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până la sclipire.
Adăugați pâinea și prăjiți până devin aurii pe ambele părți, aproximativ 4 minute în total.
Scoateți, lăsați să se răcească și tăiați în cuburi de 1/4 inch.
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline în tigaie și încălziți până la sclipire.
Adăugați migdalele și saut-ul pentru scurt timp până la prăjit, apoi adăugați usturoiul și roșiile. Gatiti pana cand sucurile s-au evaporat, 2-3 minute.
Într-un castron mare, combinați conținutul tigaiei, împreună cu ardeii prăjiți, pâinea, pătrunjelul, oțetul, sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas.
Se amestecă bine și se condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentați fileurile de somon pe ambele părți cu sare și piper și așezați-le cu pielea în jos într-o tigaie. Puneți umplutura romesco în jurul fileurilor și prăjiți până când somonul este aproape gătit,10-15 minute în funcție de grosime. Broiler pentru ultimele câteva minute de gătit pentru a carameliza ingredientele.
Se servește cu romesco lingură în jurul somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.