Somon cu sos dulce de Chile

Somon cu sos dulce de Chile
Somonul cu sos dulce de Chile este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,98 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, file de somon, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Somon cu sos prăjit Chile-Mango, Somon la grătar cu sos picant de ardei Chile coreean, și Somon Alaska W. Sos Tomatillo, Porumb Proaspăt Și Poblano Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați peștele uniform cu coriandru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoriandruCoriandru
PeștePește
SareSare
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Combinați miere, suc, sos de soia și Sriracha; stropiți peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
SrirachaSriracha
MiereMiere
SucSuc
PeștePește
5
Se presară cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Revista