Somon cu sos de vin alb și Fettuccini

Somonul cu sos de vin alb și Fettuccini necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1241 calorii, 67g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $9.29 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, buruieni de mărar, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Somon și paste cu sos de vin alb, Somon prăjit cu sos de vin alb, și Somon în sos de vin alb cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, combinați vinul alb, ceapa, busuiocul și boabele de piper. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute.
Între timp, încălziți stocul de pește într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Adăugați somonul și braconați timp de 10 până la 15 minute, până când somonul este gătit, păstrând întotdeauna stocul chiar sub punctul de fierbere.
Scoateți somonul pe o farfurie și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Îndepărtați aproximativ 3/4 cană din stocul de pește și amestecați-l în reducerea vinului alb.
Transferați sosul de vin alb într-un blender și faceți piure până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită înapoi în cratiță și se amestecă crema. Aduceți la fierbere și reduceți din nou la jumătate.
Se amestecă untul rece și se condimentează cu sare și piper.
Între timp, aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Serviți pastele cu file de somon și sos de lingură deasupra.
Se ornează cu o bucată de mărar.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.