Somon cu sos de fasole neagră

Somonul cu sos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, cățelul de usturoi, fasolea fermentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon cu sos de fasole neagră, Somon cu sos de fasole neagră, și Somon cu sparanghel în sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de prăjire superficială.
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și fasolea tocată într-un castron mic; se lasă deoparte 10 minute, apoi se scurge.
Între timp, aranjați somonul în tigaia de prăjire, cu pielea în jos.
Stropiți 2 linguri de ulei peste somon și coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt fierte până la coacerea dorită.
Între timp, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați fasolea neagră înmuiată și scursă, ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Bateți împreună bulionul, 1/3 cană de apă, vinul, amidonul de porumb și zahărul într-un castron și adăugați la amestecul de fasole neagră. Aduceți sosul la fiert, amestecând continuu și fierbeți timp de 2 minute.
Serviți fiecare porție de somon acoperită cu o parte din sos și presărată cu câteva scallions.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la secretele Sara pentru mese Weeknight de Sara Moulton Copyright (c) 2005, de Sara Moulton. Publicat de Broadway Books.Absolventă a Institutului culinar al Americii, Sara Moulton găzduiește în prezent noua serie a rețelei de televiziune Sara ' s Secret, precum și Cooking Live cu Sara Moulton. De asemenea, servește ca bucătar executiv pentru Gourmet și editor alimentar pentru Good Morning America, apărând frecvent în emisiune. Locuiește în New York împreună cu soțul și cei doi copii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.