Somon cu sos de dimineață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos Mornay. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 406 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de lapte, sare, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay), Salmon Mornay, și Sos Nou De Dimineață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați somonul cu 1/2 linguriță de lămâie-piper. Într-o tigaie mare, gătiți somonul în 2 linguri de unt timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul rămas. Se amestecă făina, sarea, piperul, cayenne și restul de lămâie-piper până se amestecă. Adăugați treptat lapte și smântână. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Tom Eddy Manchester Ridge Chardonnay
Aroma este intensă, cu multe straturi nuanțate care se căsătoresc cu caracteristicile clasice din California Chardonnay cu un sărut de stil vechi. Chiar de sus, frumoasele note varietale Chardonnay se amestecă cu pâine prăjită subtilă, cremă de unt subevaluată și măr verde crocant. În timpul procesului de îmbătrânire, drojdiile săptămânale care se agită în butoi au lăsat Palatul bogat și plin, fără a fi flasc, deoarece aciditatea semnăturii Manchester lasă un finisaj curat și persistent. Butoaie de stejar francez da o tentă de zahăr brun, care este nuanțată și primitoare fără a fi arogant. Acest lucru permite prezentarea fructelor superbe care provin din această podgorie unică. Noroc!