Somon cu sos cremos de mărar

Somon cu sos cremos de mărar
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul cu sos cremos de mărar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Dacă aveți la îndemână file de somon, ceapă, sare de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu sos cremos de mărar, Somon cu sos cremos de mărar, și Somon cu sos cremos de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați fileul de somon cu pielea în jos pe folie. Condimentează somonul cu lămâie-piper și sare de ceapă; se acoperă cu inele de ceapă și felii de lămâie, punct cu unt. Îndoiți folia în jurul somonului și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Sare De CeapăSare De Ceapă
UntUnt
PiperPiper
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Desigilați folia și porniți broilerul cuptorului. Continuați să gătiți somonul sub broiler până când carnea se desprinde ușor cu o furculiță, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
În timp ce somonul se coace, amestecați smântână, maioneză, vin alb, capere, ceapă tocată, saramură de capere, suc de lămâie, hrean, buruieni de mărar, sare de usturoi și piper negru împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare De UsturoiSare De Usturoi
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
Vin AlbVin Alb
MărarMărar
CapereCapere
SomonSomon
SaramurăSaramură
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se servește cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista