Somon cu sos Agrodolce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos Agrodolce. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 423 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon Cu Sos Agrodolce, Somon Cu Afine Agrodolce, și Somon cu Agrodolce de struguri roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte. Se usucă somonul și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, apoi se gătește, cu pielea în sus, până când partea inferioară formează o crustă aurie, 12 până la 15 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când este gătit, încă aproximativ 3 minute.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până se rumenesc și crocant-fraged, 6 până la 8 minute. Se amestecă oțet, zahăr și 1/2 linguriță sare și se gătește până când sosul este siropos, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Puneți ceapa cu sos pe farfurii și acoperiți cu somon, cu pielea în jos.
Per porție: 417 calorii, 24G grăsimi (5G saturate), 100 mg colesterol, 959 mg sodiu, 14G carbohidrați, 1g fibre, 34G proteine vezi analiza completă a acestei rețete a datelor nutriționale "
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.