Somon cu Salsa de ananas-rodie
Rețeta somon cu Salsa de ananas-rodie ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 12 minute. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, semințe de rodie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu Rodie și salsa portocalie, Somon Cu Salsa De Rodie-Avocado, și Somon cu Salsan portocaliu și glazură de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Combinați ananasul, jalapeo, semințele de rodie, sucul de lămâie și coriandrul într-un vas mic, aruncând ușor. Dați la frigider până când este gata de servit.
Bateți împreună siropul de arțar și muștarul într-o cratiță mică la foc mediu și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați somonul într-un vas de copt căptușit cu folie de 9 pe 13 inci. Se condimentează cu sare și piper. Somon de tufiș cu amestec de sirop de arțar. Se fierbe timp de 5 până la 7 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu Salsa de ananas-rodie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.