Somon cu Salsa de ananas-rodie

Somon cu Salsa de ananas-rodie
Rețeta somon cu Salsa de ananas-rodie ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 12 minute. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 160 de calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 31 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, semințe de rodie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu Rodie și salsa portocalie, Somon Cu Salsa De Rodie-Avocado, și Somon cu Salsan portocaliu și glazură de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați ananasul, jalapeo, semințele de rodie, sucul de lămâie și coriandrul într-un vas mic, aruncând ușor. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3
Bateți împreună siropul de arțar și muștarul într-o cratiță mică la foc mediu și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Așezați somonul într-un vas de copt căptușit cu folie de 9 pe 13 inci. Se condimentează cu sare și piper. Somon de tufiș cu amestec de sirop de arțar. Se fierbe timp de 5 până la 7 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Se servește cu Salsa de ananas-rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista